Alle tyller

Det kan være svært at finde den rette tyl, hvis man ikke ved, hvor man skal starte. Vi har derfor gjort det lettere for dig i denne kategori ved at vise alle vores tyller og tyllesæt. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge til en bestemt smørcreme blomst, en speciel type blade eller noget helt tredje, vil vi meget gerne hjælpe dig på telefonen eller pr. mail.


Man kan lave rigtig flotte kager ved at bruge sprøjteteknik. Du behøver ikke være verdensmester i at gøre det, for lidt kreativitet med en tyl og en sprøjtepose kan lave en kage om til noget helt særligt og super flot. 

Hvordan laver man smørblomster?

Tyller er meget taknemmelige at arbejde med, og med en blomstertyl skal du ikke gøre meget andet end at trykke på sprøjteposen for at få en flot blomst af smørcreme ud af det. Du skal bare vælge det, der hedder en blomstertyl eller et tyllesæt til "flowers". Hvis du vil skridtet videre og lave store blomster på blomstersøm, skal du vælge en petal tyl, som laver blomsterblade med smørcreme.

Hvordan laver man blade til kager?

Som med smørblomsterne skal du blot vælge den rette tyl for at at få det perfekte blad på din kage. Der er blot forskel på, hvordan kanterne og formen på det endelige blad bliver, alt efter hvilken bladtyl, du vælger. Kig på varenavnet og på produktkortet for at se, om det er en stor eller lille tyl, for det har betydning for, hvor stort et blad, du ender med at få ud af din sprøjteteknik.

Brug for hjælp til tyllevalg?

Hvis du stadig er i tvivl, vil vi meget gerne guide dig videre, og vi sidder klar alle hverdage i kundeservice på telefonen og på e-mail, så vi kan besvare dine spørgsmål vedr. netop dit kageprojekt.