Airbrush til kage

Man kan airbrushe mange ting - og nu også kager!

Lav vilde farvekombinationer og farv nemt en hel kage med airbrush farver til kager. De er 100% spiselige. Men husk at bruge et airbrush sæt til selve sprøjtemalingen af dine kager, som er egnet til fødevarer - du kan ikke bruge en alm. airbrush maskine.


Hvis du er vild med at bage selv og lave smukke kagedekorationer ?

- så har du helt sikkert set Den Store Bagedyst. Her er deltagerne vilde med at airbrushe deres kager. Og de har lavet nogle vilde kager med flotte detaljer. 

Effekter med airbrush farver til kage

En sjov idé er at klippe et mønster ud af papir, som du sætter langs kanten på en stor kage (overtrukket med hvid fondant), og så sprøjtemaler du ovenpå kage og papir. Når du har malet færdigt, fjerner du papiret, og så efterlades mønstret hvidt på kagen, mens alt andet er farvet. Eller du kan farve med en grundfarve langs kanten og sætte dit papirmønster ovenpå og så male med en anden farve efterfølgende. Så får mønstret den farve, du malede med først.

Hvad er airbrush kage farve?

Man bruger airbrush til at male mange ting, men det er vigtigt, at du køber kage farve til din airbrush. Det indeholder 100% spiselig farve og aroma. Så husk altid at købe airbrush maling til kage, når du skal bruge det i køkkenet til spiselige ting.