Årets unge håb 2017 - Ivækstprisen

Det er helt vildt! Sara er nomineret til den prestigefyldte pris Årets Unge Håb til Ivækstprisen 2017.

Vi vidste ingenting

Vi var helt uvidende om det, indtil Rikke fra Ivækst ringede en eftermiddag og sagde, at der var en masse, som havde stemt på Sara, så hun var nomineret i kategorien Årets Unge Håb. Og det er ikke noget, man selv kan påvirke; og vi havde ikke prikket til nogen for at få dem til at stemme. Så det er virkelig en stor ære for Sara! Tænk engang, at så mange kender til Kforkage, at det resulterer i en nominering :)

Sådan stemmer du

Man kan stemme på Sara - og de andre - frem til den 10. november 2017, og selve Ivækstpris-festen afholdes den 13. november 2017. Du kan stemme her: Ivækstprisen - kategori nr. 4

Ivækst video fra Sara

I forbindelse med nomineringen blev Sara inviteret ind til Ivækst i Valby, hvor hun havde en halv time sammen med en kameramand og Camilla. Mor-Mia måtte ikke være i lokalet... for første gang havde Sara nerver på i forhold til at fortælle sin historie foran et kamera. Normalt kører hun bare med klatten og har ingen bekymringer, men i takt med, at hun er blevet mere selvbevidst - og pre teen - begyndte hun at tænke over, hvad der egentlig skete. Så pludselig var det ikke så let at stille sig frem foran kameraet - klappen gik ned. Men Camilla og kameramanden var mega cool, og da Mor-Mia var sendt ud af lokalet, kørte det bare. Og det resulterede i en virkelig fin video - se valgvideoen her.

1000 tak til alle, som har stemt - både i forbindelse med indstilling af kandidater og i forbindelse med nomineringen. Vi kan slet ikke gøre det her alene. Vi var slet ikke i tvivl - men endnu engang er det slået helt fast, at vi har verdens bedste kunder, netværk, familie og venner! Jeres støtte er uundværlig og i verdensklasse.

 💗