LÆNGERE LEVERINGSTID FRA 25.09-29.09. MELLEM 3-5 DAGE.

Pakke-tilbud: Macarons bagesæt

Macarons bagesæt m. tyl og macarons måtte - spar 15%
150,00 DKK
177,00 DKK
Læs mere

Ikke på lager

Køb kageforme og bageudstyr online

Vi manglede et sted at købe sjove bageforme og lækkert bageudstyr, hvor det var nemt at shoppe alt sit kvalitetsudstyr, for det er ikke sjovt at skulle købe ind for mange forskellige steder til samme formål; nemlig til at bage flotte kager.

Desværre koncentrerer de fleste netbutikker sig om at være lidt gode til mange forskellig ting (ikke kun kageudstyr og bageudstyr men også pizzaudstyr, engangstallerkner og alt muligt andet), så vi har nu lavet en webshop, hvor vi er meget gode til 1 ting: nemlig alt i bageudstyr til kager. Og vi tror på, at vores kunder vil opleve en købsoplevelse ud over det sædvanlige, hvor de føler sig i fokus, og hvor kundeservicen er i top. Ikke så meget pjat. Bare gode varer, god service og gode priser.

Idémageren er Sara, som måske er Danmarks yngste iværksætter. I en alder af bare 8 år formåede hun at skabe forretningsplanen til denne webshop med kageudstyr.

Kforkage.dk gik i luften den 3. november 2014, og navnet har Sara også selv fundet på: hun drømte en nat, at hun stod i sin egen kagebutik, og at den hed Kforkage.

Vi har knoklet, købt ind, eksperimenteret og fundet de bedste varer inden for kagebagning og kageudstyr. Og nu tilbyder vi det hele i vores webshop, så du nu kan købe kageudstyr online hos Kforkage. Vi hjælper dig med at gøre kagebagning til en leg og med at gøre det sjovt at være kreativ med dine kager og få flotte resultater - uanset hvilket niveau du er på.

Vi sælger kageudstyr online, men du kan afhente på vores kontor, som ligger i Gentofte, lige på grænsen til Lyngby.

Se også vores blog Cakemyday.

Vi håber, at du føler dig velkommen i vores kageunivers.

Mange hilsner fra Sara & Mia.

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer